Tämä sivu on tulostettu Osuuskunta Ulrinkin sivustolta (www.ulrinki.fi)

Palvelut

Palvelut

Musiikkia ikimuistoisiin hetkiin
Järvelän pelimannisuvun ja Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaston kasvatti Arto on kiertävä pelimanni, joka viihdyttää yleisöäsi joko soolona tai yhtyeensä kanssa. Arto toteuttaa vankalla ammattitaidolla myös kansansoittimien esittelyä.
»Tunnelmoi Arton kanssa perinnesoittimien parissa
Kankaankudontaa, huovutusta ja kursseja
Näillä näppäimillä artesaaniksi Kankaanpään opistosta valmistuva Merja on kiinnostunut erityisesti kankaankudonnasta ja huovuttamisesta. Merjan vahvuuksia ovat myös oheistoimintojen ja kurssien järjestäminen - hänet voit tilata esimerkiksi työpaikallesi virkistyspäivää ohjaamaan!
»Innostu kädentaidoista Merjan opissa
Villatöitä, värjäystä ja kierrätystuotteita
Eettisyydestä ja raakavillasta hurmaantunut Varpu toteuttaa perinteisin tekniikoin tehtyjä villatöitä. Materiaaleina käytetyt langat hän on usein värjännyt itse luonnon antimia hyödyntäen. Varpu tekee myös värikkäitä ja rentoja kierrätystuotteita.
»Käy kodiksi Varpun tuotteisiin
Piirrettyjä henkilökuvia
Porin Taidekoulussa opiskeleva Piia piirtää ja maalaa tilauksesta henkilökuvia tuoden jokaiseen potrettiin jotain uutta ja mielenkiintoista. Valitse oma tyylilajisi ja tilaa itsellesi tai ystävällesi persoonallinen piirros!
»Anna Piian herättää muotokuvasi henkiin
Juhlasuunnittelua, kodinhoitoa ja siivousapua, tiedottamista ja liiketalouden palveluita, intialainen päähieronta
Taina on varsinainen moniosaaja; myynnin, markkinoinnin ja tiedottamisen lisäksi häneltä saa avun esimerkiksi juhlasuunnitteluun ja kodinhoitoon. Rentoutumiseen on tarjolla intialainen päähieronta.
»Lue lisää Tainan palveluvalikoimasta
Ompelutöitä vaatteista pehmoleluihin
Anne-Maarit on sairaanhoitaja, joka innostui ompelemisesta ja kokee sen vahvuusalueekseen. Hän tekee ompelemalla mittatilaustöitä vaatteista pehmoleluihin. Anne-Maaritin taitavissa käsissä vaatteet saavat myös tarvittavia korjauksia sekä suurennuksia tai pienennyksiä.
»Mittatilaustyöt Anne-Maaritilta
Maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa ja taidetyöpajoja
Airi myy taidetta ja keramiikkaa Ulrinkin kautta ja järjestää tilauksesta myös taideterapeuttisella menetelmällä ohjattuja työpajoja.
»Katso Airin teoskuvia
Mittatilaus- ja korjausompelua
Elina korjausompelee kirpputoriaarteesi sinulle sopivaksi ja toteuttaa ompeluprojekteja alusta loppuun tarpeisiisi perustuen.

» Lue lisää