Tämä sivu on tulostettu Osuuskunta Ulrinkin sivustolta (www.ulrinki.fi)

Palvelut > TAINA LÖYTÖKORPI - Kaupallinen tuulahdus moniosaamista

TAINA LÖYTÖKORPI - Kaupallinen tuulahdus moniosaamista

Tarjoan erilaisia myynnin, markkinoinnin ja toimistoalan töitä tehtäväksi. Myös juhlien ja erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus onnistuvat mainiosti. Moniammatillinen tausta, monipuolinen työkokemus sekä insinöörin & merkonomin koulutus antavat mahdollisuuksia tehdä töitä monin eri tavoin ja tarjota monia erilaisia palveluja.
Liiketalouden palvelut
Tarvitko yritykseesi toimistoapua tunniksi, päiväksi tai viikoksi? Soiko puhelin taukoamatta, eikä kukaan ehdi vastaamaan? Haluatko löytää uusia myynti- ja markkinointiratkaisuja? Mistä saa lisää asiakkaita? Tarvitko apua myyntityöhön? Tulen mielelläni tekemään töitä yritykseesi, jotta voit yrittäjänä keskittyä siihen mihin itse haluat. Avustava kirjanpito, laskutus, markkinointiratkaisuja, markkinointisuunitelma, myynti...mitä vain eniten tarvii!
Hinnat alkaen 22 € / tunti .
Näitä palveluja on mahdollista tilata tehtäväksi vain 17.11.2016 saakka.
Kirjalliset työt
Tarviiko yrityksesi omat Facebook-sivut, joita ylläpidetään aktiivisesti? Onko hankala saada tekstiä paperille? Miten kootaan hyvä tiedote, jotta se myös tiedottaa? Apua, puhe tilauksessa, mutta ajatukset lyövät tyhjää? Yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille tarjoan erilaisten kirjallisten töiden tekemistä. Kirjoitan tiedotteet, puheet, hakemukset, esitteet jne sekä luon ja ylläpidän Facebook-sivuja sanoin ja kuvin.
Hinnoittelu kirjallisen työn mukaan.
Juhlien ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus
Juhlien suunnittelu, sopivan juhlapaikan ja pitopalvelun löytäminen, juhlien esivalmistelut, somistus ja juhlapäivän ohjaus ja koordinointi ovat tärkeitä asioita tärkeänä juhlahetkenä. Tarjoan apua näihin asioihin joko kokonaisuutena tai räätälöityihin osasiin, jotta voit nauttia tilaisuudesta ilman stressiä.
Hinnat alkaen 25 € /tunti. Juhlien suunnitteluun sisältyy parin tunnin tapaaminen ja säännöllinen yhteydenpito juhlahetkeen asti. Kysy tarjousta !
Kodinhoitoa ja kotisiivousta
Loppuuko niiden vihoviimeisten kotitöiden kanssa aika? Onko hätätilanne, eikä tukiverkkoa ole lähellä? Ei hätää, minä voin auttaa näissä töissä ilomielin, jotta saat apua tai lisää vapaa-aikaa itsellesi. Teen kotisiivousta, ikkunoiden pesua, kodinhoitoa, ruuanlaittoa, leivontaa, pyykkihuoltoa, silitystä, pihatöitä jne.
Kotisiivous ja ikkunoiden pesu 32 € / tunti
Muut kodinhoitotyöt ja pihatyöt 25 € / tunti
Jos pidemmälle ajelen, niin ajokilometreistä veloitan ensimmäisen 10 km:n jälkeen.
Siivous- ja kodinhoitotyöt mahdollista tilata tehtäväksi ainoastaan 17.11.2016 saakka.
Intialainen päähieronta
Ikivanha intialainen päähieronta on jo tuttu hoitomuotona täällä länsimaissakin. Se taatusti lievittää arkielämän stressiä, tepsii särkeviin ja jäykkiin niska- ja hartialihaksiin sekä mikä ihaninta : Rentouttaa koko pään. Intialainen päähieronta vaikuttaa suotuisasti lymfakiertoon, voi nostaa vireystasoa tai antaa makoisat yöunet
Intialainen päähieronta, rentoutus- ja hellimishoito 25 € / 35 min . Kotikäynnit ja vierailen myös työpaikoilla sovitusti.
Yhteystiedot
S-posti : taina@ulrinki.fi
Puh. 045 316 4224