Tämä sivu on tulostettu Osuuskunta Ulrinkin sivustolta (www.ulrinki.fi)

Palvelut

Palvelut

Musiikkia ikimuistoisiin hetkiin
Järvelän pelimannisuvun ja Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaston kasvatti Arto on kiertävä pelimanni, joka viihdyttää yleisöäsi joko soolona tai yhtyeensä kanssa. Arto toteuttaa vankalla ammattitaidolla myös kansansoittimien esittelyä.
»Tunnelmoi Arton kanssa perinnesoittimien parissa
Kankaankudontaa, huovutusta ja kursseja
Näillä näppäimillä artesaaniksi Kankaanpään opistosta valmistuva Merja on kiinnostunut erityisesti kankaankudonnasta ja huovuttamisesta. Merjan vahvuuksia ovat myös oheistoimintojen ja kurssien järjestäminen - hänet voit tilata esimerkiksi työpaikallesi virkistyspäivää ohjaamaan!
»Innostu kädentaidoista Merjan opissa
Villatöitä, värjäystä ja kierrätystuotteita
Eettisyydestä ja raakavillasta hurmaantunut Varpu toteuttaa perinteisin tekniikoin tehtyjä villatöitä. Materiaaleina käytetyt langat hän on usein värjännyt itse luonnon antimia hyödyntäen. Varpu tekee myös värikkäitä ja rentoja kierrätystuotteita.
»Käy kodiksi Varpun tuotteisiin
Taidegrafiikkaa ja visuaalista suunnittelua
Viestintäsuunnittelijana päivätyössään toimiva Paula on myös intohimoinen kuvataideharrastaja. Kuvataidekentän ymmärrystä ja kokemusta erilaisista materiaaleista hän on poiminut matkaansa mm. Porin taidekoulun kolmivuotisista taideopinnoista.
»Tutustu Paulan mielenmaisemaan
Piirrettyjä henkilökuvia
Porin Taidekoulussa opiskeleva Piia piirtää ja maalaa tilauksesta henkilökuvia tuoden jokaiseen potrettiin jotain uutta ja mielenkiintoista. Valitse oma tyylilajisi ja tilaa itsellesi tai ystävällesi persoonallinen piirros!
»Anna Piian herättää muotokuvasi henkiin
Kuvataidetta, kuvitusta ja julkaisuja
Pitkän linjan viestinnän ammattilainen, kirjoittaja ja kuvittaja Hanna toimittaa ja tuottaa tekstisi tai julkaisusi haluamaasi muotoon. Hän tekee myös kuvataidetta eri käyttötarkoituksiin.
»Katso Hannan työnäytteitä
Juhlasuunnittelua, kodinhoitoa ja siivousapua, tiedottamista ja liiketalouden palveluita, intialainen päähieronta
Taina on varsinainen moniosaaja; myynnin, markkinoinnin ja tiedottamisen lisäksi häneltä saa avun esimerkiksi juhlasuunnitteluun ja kodinhoitoon. Rentoutumiseen on tarjolla intialainen päähieronta.
»Lue lisää Tainan palveluvalikoimasta
Ompelutöitä vaatteista pehmoleluihin
Anne-Maarit on sairaanhoitaja, joka innostui ompelemisesta ja kokee sen vahvuusalueekseen. Hän tekee ompelemalla mittatilaustöitä vaatteista pehmoleluihin. Anne-Maaritin taitavissa käsissä vaatteet saavat myös tarvittavia korjauksia sekä suurennuksia tai pienennyksiä.
»Mittatilaustyöt Anne-Maaritilta
Sarjakuvista akvarelleihin - käsin tai digitaalisesti
Esa on kuvittaja ja sarjakuvan ammatilainen Raumalta. Hän tekee useampia sarjakuvia sekä kirjankuvituksia paikallisella otteella mutta myös laajemmin.

Esa maalaa henkisiä sielukuvia, eläinaiheisia tussipiirroksia ja akvarelleja. Tekniikoihin kuuluu lähes kaikki tunnetut lyijykynätöistä digitaaliseen kuvanmuokkaukseen. Esalta saa myös mm. viljakuvioaiheisia t-paitakuvituksia yksittäiskappaleista alkaen.

»Lue lisää Esan osaamisesta
Maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa ja taidetyöpajoja
Airi myy taidetta ja keramiikkaa Ulrinkin kautta ja järjestää tilauksesta myös taideterapeuttisella menetelmällä ohjattuja työpajoja.
»Katso Airin teoskuvia